Glasvezel abonnement vergelijken Een goedkoop glasvezel abonnement kiezen dat past bij jouw situatie!


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Glasvezel abonnementen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Vanaf 50 Mb/s tot wel 750 Mb/s. En je stelt bij alle providers zelf jouw pakket samen. Met of zonder interactieve televisie, met of zonder vaste telefonie. De laatste jaren zien we ook de opkomst van het quad-play pakket, ook wel 4-in-1 pakket. Bij deze abonnementen wordt ook jouw mobiele telefonie toegevoegd aan het glasvezel abonnement. Het voordeel voor jou als klant? Meer korting, één maandelijkse factuur en één aanspreekpunt bij vragen of klachten rondom jouw pakket. Ideaal toch? Op deze pagina verzamelen we de meest gangbare vormen van abonnementen met glasvezel. Direct pakketten vergelijken? Dat kan ook. Vul dan jouw postcode en huisnummer in. Op die manier zie je meteen welke abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres.

  • Glasvezel abonnementen zijn er in alle soorten en maten
  • Providers laten jou zelf jouw pakket samenstellen
  • Hoe meer producten je toevoegt aan jouw pakket, des te hoger de korting
  • Meestal wordt glasvezel internet gecombineerd met interactieve televisie
  • Vaste telefonie wordt steeds minder vaak gebruikt, terwijl mobiel juist weer vaker wordt gecombineerd met “thuis”

Het juiste glasvezel pakket kiezen

Ben jij overtuigd van de kracht van glasvezel? Deze vorm van internet biedt het meest snelle en stabiele internet. Hiermee ben jij klaar voor de toekomst. Zeker nu we verwachten dat we met z’n allen de komende jaren alleen maar meer media gaan consumeren. Ook voor kinderen die naar school gaan is een stabiele en snelle internetverbinding belangrijk. Steeds vaker moeten kinderen grote bestanden up- en downloaden. Het is dan prettig wanneer de randvoorwaarden in orde zijn. We onderscheiden een aantal soorten glasvezel abonnementen:

  1. Alles in 1 pakket (internet, tv en bellen)
  2. Alleen internet
  3. Internet en TV
  4. Internet en bellen
  5. Zakelijk pakket

Welk abonnement past bij mijn situatie?

Zoals je hierboven wel kunt zien, er zijn allerlei vormen van glasvezel abonnementen. Wat past nu bij mij? Die vraag kan jij zelf het beste beantwoorden. Kijk eens kritisch naar de manier waarop jij internet op dit moment gebruikt. Gebruik jij het alleen om af en toe wat websites te bezoeken, social media te checken en te mailen? Of kijk je ook graag televisie, en wil je van alle voordelen van interactieve TV kunnen profiteren? En wil je ook een vast nummer om te bellen en gebeld te worden? Het zijn allemaal keuzes die je zelf moet maken.

Het meest populaire pakket is glasvezel internet + TV. Dergelijke abonnementen zijn er al vanaf €42,50 per maand. Je profiteert dan van een prima internetsnelheid en van het gemak van interactieve televisie. Voor vaste telefonie betaal je vaak maar een paar euro extra per maand. Het abonnement wordt met name duurder naarmate je een hogere snelheid wilt. Ook extra opties m.b.t. digitale TV drijven de prijs enorm op. Denk hier dus goed over na.