Overstappen op glasvezel Nieuwe internet abonnement afsluiten / opzeggen?


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Als u de overstap wilt maken naar glasvezel is dit vaak maar een kleine moeite. Zit u namelijk al bij een aanbieder die glasvezel kan leveren dan kan dit intern allemaal geregeld worden en zal de overstap razendsnel in orde gemaakt kunnen worden. Zit u niet bij een aanbieder die al glasvezel levert of wilt u sowieso gewoon de overstap maken naar een andere aanbieder, dan is dit in veel gevallen ook geen enkel probleem.

Overstappen is zo geregeld

Veel aanbieder maken gebruik van een zogenaamde overstapservice. Kort gezegd houdt dit in dat zij voor u de overstap naar hun regelen en alles zo naadloos als mogelijk in elkaar laten overlopen. Uw huidige abonnement wordt door uw nieuwe aanbieder netjes afgesloten en vanaf dat moment gaat u betalen voor uw abonnement bij uw nieuwe provider. Zo wordt dus voorkomen dat u voor 2 abonnementen moet betalen.

Overstapservices

De overstapservices van de grote aanbieders zijn wel selectief en kunnen uw overstap niet standaard regelen vanaf elke aanbieder. Zij hebben vaak een select groepje aanbieders en als uw huidige aanbieder daar onder valt kan de overstap door uw nieuwe provider worden geregeld. Om een voorbeeld te geven, stapt u over naar glasvezel van XS4All, dan kunnen zij alleen de overstap regelen als uw huidige provider Ziggo, Online, KPN, Tele2 of Telfort is. Staat uw huidige provider hier dus niet tussen, dan zult u de overstap zelf moeten regelen. Laat u zich zeker niet weerhouden om over te stappen als u de overstap wel zelf moet regelen. Het is niet moeilijk en de informatie over hoe u dit het beste kunt doen staat over het algemeen goed aangegeven op de websites van de aanbieders. Als dit maandelijks geld kan schelen of u wilt van betere diensten gebruik gaan maken is het zeker de moeite waard om te doen.

Hoe werkt overstappen?

Als u al een provider hebt voor digitale tv, internet en/of telefonie kan het overstappen van provider zeer ingewikkeld lijken. Op glasvezelinternetaanbieding.nl wordt dit zorgeloos voor u opgelost. Wij zullen ervoor zorgen dat de overstap van uw oude provider naar de nieuwe gewenste provider goed en vlekkeloos verloopt, u zult geen dag zonder internet zitten! Door de postcodecheck in te vullen kunt u in één opslag zien welke providers er op uw adres beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u abonnementen met elkaar gaan vergelijken. Maximaal 3 abonnementen kunnen naast elkaar worden gezet om een goed beeld van de overeenkomsten en vooral de verschillen te krijgen. Bevalt een abonnement u? Kunt u bijvoorbeeld besparen? Vraag dan het abonnement aan en stap direct over!

Automatisch opzeggen

Wij hebben altijd de meest interessante en actuele aanbiedingen voor u op een rijtje gezet op glasvezelinternetaanbieding.nl. Er wordt gestreefd u zo goed en spoedig mogelijk te helpen op welke manier dan ook. Mocht u met vragen blijven dan kunt u zich altijd kosteloos terug laten bellen door onze klantenservice. De klantenservice zal u vervolgens, op een door u te bepalen tijd, terugbellen en u helpen met uw vraag, probleem of opmerking. Overstappen is dus erg gemakkelijk en loont vaak ook nog! Aangezien een provider uw contract niet meer stilzwijgend mag verlengen, kunt u na een jaar al weer overstappen op een nieuwe provider. De opzegging van uw oude abonnement wordt geregeld door de nieuwe provider. Gaat u verhuizen? Dan kan dit mogelijk anders zijn.