Goedkoopste glasvezel provider Op zoek naar een betaalbaar glasvezel abonnement? Bekijk direct de goedkoopste aanbieder!


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil jij wel profiteren van alle voordelen van internet via glasvezel? Maar wil je niet dat dit ten koste gaat van jouw maandelijkse rekening van de internetprovider? Dan hebben wij goed nieuws! Via onze vergelijker vind je heel eenvoudig en snel de goedkoopste glasvezel provider voor jouw situatie. Aan de hand van de postcodecheck bekijk je allereerst of “glas” wel beschikbaar is binnen jouw postcodegebied. Wanneer dit het geval is kan je razendsnel filteren op prijs, waarna je de meest voordelige aanbieder meteen bovenaan ziet staan.

 • Glasvezel is de snelste manier van internet
 • Het is sneller dan kabel en ADSL/VDSL
 • Zo’n 3 miljoen Nederlanders hebben op dit moment toegang tot glasvezel
 • De kosten van een abonnement liggen tussen de €45 en €80 per maand
 • Prijzen hangen af van de gekozen snelheid en overige extra’s zoals TV en bellen

Een goedkoop glasvezel internet abonnement afsluiten

Internet, we gebruiken het allemaal. Om te surfen op onze mobiele telefoon, voor het checken van social media, wanneer we live TV-kijken, of juist wanneer we video’s streamen op onze tablet. De afgelopen jaren is het zelfs zo dat we steeds meer internet gebruiken. Dat is ook niet vreemd: er komt steeds meer media op ons af. Filmpjes, foto’s, websites, e-mails: we willen het allemaal zoveel mogelijk binnenhengelen. En het liefst ook met meerdere apparaten tegelijk. Wanneer je kijkt naar de toekomst dan wordt dit alleen maar meer. Een goede en stabiele glasvezel internetaansluiting is in die zin eigenlijk wel een must!

Doe de internetcheck
Aan de hand van onze tool ontdek je heel snel of glas al beschikbaar is op jouw postcode, en wat de kosten zijn. Vul hierboven je postcode en huisnummer in, en bekijk meteen wat de actuele opties zijn in jouw postcodegebied. Het kan best zijn dat glas niet beschikbaar is, maar kabel of ADSL wel. Via de kabel van Ziggo haal je tegenwoordig ook snelheden tot 400 Mb/s.

Een goedkoop glasvezel abonnement afsluiten
Wil jij profiteren van een zeer stabiele, snelle maar ook goedkope internetverbinding? Dan is goedkoop glasvezel hetgeen waar jij naar op zoek bent! Maar hoe achterhaal ik nu een goedkope en betrouwbare provider? Gebruik hiervoor het onderstaande stappenplan.

 

 1. Vul je postcode en huisnummer in om te checken welke internetverbindingen beschikbaar zijn
 2. Je ziet meteen of ADSL/Kabel/Glasvezel wel/niet beschikbaar is, en wat de max. snelheid is
 3. Kies de gewenste downloadsnelheid en verbinding
 4. Geef je wensen door m.b.t. televisie kijken. Denk aan opties voor interactieve TV, of speciale zenders
 5. Geef aan of je ook vast bellen wilt gebruiken
 6. Je ziet nu alle beschikbare providers gesorteerd op prijs. De bovenste aanbieder is dus altijd de goedkoopste glasvezel provider (mits deze aansluiting beschikbaar is op jouw adres)
 7. Wil je overstappen naar de provider met de beste service? Kies dan voor de beste glasvezel provider