Glasvezel aanbieders Vergelijk de goedkoopste glasvezel internet aanbiedingen


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Direct alle glasvezel leveranciers vergelijken? Op onze website vind je alle populaire aanbieders. Denk aan KPN, Telfort en T-Mobile. Klik op een van de aanbieders om direct alle pakketten te vergelijken. Hierbij is het handig dat je eerst jouw postcode en huisnummer doorgeeft. Aan de hand van jouw locatie kunnen we namelijk de pakketten laten zien die beschikbaar zijn aan jouw adres. Let op: glasvezel is nog niet in heel Nederland beschikbaar. Vaak wel in grotere steden zoals Zutphen, Zwijndrecht en Deventer.

Glasvezel leveranciers vergelijken

Wil jij een glasvezel pakket afsluiten? Dan zit er nogal wat verschil tussen de verschillende aanbieders, contracten en pakketten. Zo heb je pakketten met enkel glasvezel internet. Deze zijn vaak al beschikbaar vanaf €25. Je hebt dan geen toegang tot digitale televisie en telefonie. Toch zien we dat dergelijke pakketten erg populair zijn. Tegenwoordig kun je namelijk online al veel programma’s kijken en terugkijken. Bijvoorbeeld bij NPO en RTL. Daarnaast nemen steeds meer mensen een Videoland of Netflix abonnement voor €10,00 in de maand. Op die manier heb je eigenlijk altijd toegang tot alle populaire films en series.

Alles in 1 met glasvezel
Ga jij voor het complete pakket? Kies dan voor een alles in 1 (of 3 in 1) pakket met glasvezel. Je geniet dan van razendsnel internet, digitale TV in topkwaliteit en bellen. Deze pakketten kosten vaak rond de €50,00 per maand. Dit is overigens sterk afhankelijk van de gekozen snelheid. Wil je extra snel glasvezel? Bijvoorbeeld 400 Mb/s of 500 Mb/s? Dan neemt het maandbedrag al flink toe. Vergelijk nu direct op je gemak alle pakketten en stap meteen online over. Of bekijk direct informatie over glasvezel in bijvoorbeeld Utrecht, Groningen, Leeuwarden.