Installatie internetpakket Lees alles over de 100% installatie garantie!


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Of u nu kiest voor Internet, Televisie, Telefonie of een Alles-in-1 pakket, met het gratis installatiepakket is zelf installeren heel eenvoudig. Lukt het toch niet, of wilt u een afspraak maken met een monteur? Dan kunt u zeven dagen per week bellen naar de Klantenservice van uw provider. Het doe het zelf pakket is geschikt voor iedereen (jong en oud). Een ervaren installateur kan echter in sommige gevallen uitkomst bieden.

Een installateur op lokatie

Komt u er niet uit, dan komt een ervaren monteur de installatie voor u afronden. Als u binnen 8 weken na ontvangst van uw pakket een afspraak maakt met een monteur, hoeft u hier vaak niets voor te betalen (bekijk de website van uw provider). Maakt u later of voor een tweede keer een afspraak met de monteur, dan gelden speciale tarieven. De monteur zorgt ervoor dat de installatie werkend wordt opgeleverd met behulp van de materialen uit het installatiepakket en heeft vaak zelf ook nog producten bij zich (wifi-boosters, kabels etc).

Installatie per product

  • Internet: Ze zorgen er voor dat uw internetverbinding werkt op één pc of laptop. Naast de internetverbinding naar uw huis, controleren ze ook de verbinding tot het internetmodem bij uw thuis.
  • Draadloos internet: Men zorgt er voor dat uw internetverbinding draadloos werkt op één van uw apparaten. Maakt u gebruik van de monteur? Dan laat hij zien hoe het werkt.
  • Telefonie: Ze zorgen voor een werkende eerste telefoon. Ze leveren de telefoonverbinding naar uw huis en ook van het telefoniemodem tot en met uw telefoon.
  • Digitale Kabel TV en Radio: Heeft u kabeltelevisie en radio? Dan leveren ze een goede signaalkwaliteit tot aan de aansluiting in de kamer waar uw eerste televisie staat. Bovendien ontvangt u op alle andere televisie die aangesloten zijn op de kabel de 30 populairste tv-zenders in digitale beeldkwaliteit. Daar heeft u geen extra mediabox voor nodig.
  • Digitale Televisie: Ze zorgen er voor dat de ontvangst op uw eerste televisie goed is. Men levert de verbinding van uw mediabox en van de kabel van de mediabox tot aan de televisie.

100% glasvezel installatiegarantie

Wilt u dat de monteur extra werkzaamheden verricht? Dat kan, maar daar betaalt u een bijdrage voor. De monteur vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn. Wanneer geldt de 100% Installatiegarantie? De installatiegarantie geldt vaak voor alle diensten, met uitzondering van mobiel internet. Dus voor Digitale TV (ook met de CI+ Module), Internet, Telefonie en alle combinaties daarvan in pakketten. Of u nu alleen digitale tv heeft of alle producten, het maakt niet uit. De service geldt ook voor een extra mediabox op de slaapkamer. U moet dan wel zelf zorgen voor goede kabels en een aansluiting naar de ruimte waar de extra mediabox komt te staan. Hoe lang geldt de installatiegarantie? De 100% Installatiegarantie geldt doorgaans tot 8 weken nadat u het installatiepakket heeft ontvangen. Gaat u na 8 weken pas over tot installeren en wilt u gebruik maken van de installatiegarantie, dan gelden er speciale tarieven. Deze service is dan niet meer gratis. De kosten kunt u opvragen door contact met de aanbieder op te nemen.