100% onafhankelijk vergelijken

Exclusieve actie aanbiedingen

Hulp bij zorgeloos overstappen

Afsluiten in 5 minuten geregeld


Glasvezel aanbiedingen

Hierboven vindt je alle glasvezel aanbiedingen van april 2024. Direct online het aller goedkoopste glasvezel pakket bestellen? Dit werkt heel eenvoudig. Vul hierboven eerst de postcodecheck in. Na het invullen van je postcode en huisnummer tref je direct de aanbieders en pakketten die beschikbaar zijn op jouw locatie. Let op: het kan zijn dat er nog geen glasvezelaansluiting is in jouw straat of wijk. De beschikbare type verbindingen vind je aan de linkerkant van de vergelijker. Dit zijn ADSL, Kabel en Glasvezel. Achter elk type verbinding zie je een “vinkje” of “kruisje” staan. Op die manier weet je direct wat de mogelijkheden zijn.

Is er geen glasvezel beschikbaar op jouw postcode in bijvoorbeeld Maastricht, Voorburg of Waalwijk? Dan zijn er vaak prima alternatieven. Zo zijn er internetpakketten op basis van Kabel met een snelheid tot 400 Mb/s (Ziggo). En ook ADSL kan hoge snelheden halen tot wel 200 Mb/s.

Glasvezel aanbiedingen online bestellen
Heb jij een passende glasvezel aanbieding gevonden? Dan kun je direct online overstappen. De meeste providers zijn namelijk aangesloten bij de overstapservice. Dit betekent dat zij het hele proces van afmelden en aanmelden bij de nieuwe provider uit handen nemen. Jij hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Houd er wel rekening mee dat het een aantal weken kan duren voordat het overstappen van glasvezel provider geregeld is. Dit kan ook verschillen per plaats: in Woerden kan dit bijvoorbeeld weer anders zijn dan in Zaandam of Zoetermeer.

Goedkoopste prijzen glasvezel april 2024

Prijzen die u voor glasvezel internet moet betalen liggen doorgaans toch een stuk hoger dan prijzen die u bijvoorbeeld voor kabel internet of iets dergelijks betaalt. Natuurlijk is het wel zo dat glasvezel internet ook in veel gevallen voor een betere kwaliteit internet zorgt, dus als u veel waarde aan uitstekende kwaliteit hecht is het zeker de investering waard om uw geld te geven aan glasvezel internet. Uiteraard kunt u ook met glasvezel weer pakketten afsluiten, zoals het alles in 1 pakket en op die manier kunt u dan toch weer voordeliger uit zijn voor uw glasvezel internet. Op die manier kunt u dus een beetje aan de gang gaan voor het goedkoopste glasvezel internet.

Beste acties met internet, tv en bellen

Waarschijnlijk heeft KPN het grootste aanbod van alle glasvezel aanbieders. U kunt bij KPN kiezen uit internet en bellen, internet en interactieve tv en als laatste dus het alles in 1 pakket. Bij elk van deze pakketvormen kunt u ook weer uit verschillende gradaties kiezen en hierbij is uiteraard de internetsnelheid van belang. Hoe hoger u wilt dat uw internet snelheid van uw glasvezel internet is, hoe dieper u hiervoor ook in de buidel zult moeten tasten. Over het algemeen beginnen de internet snelheden van glasvezel internet al vrij hoog, dus voor het merendeel van de consumenten zal de laagste snelheid al meer dan voldoende zijn en dan bent u dus ook het goedkoopste uit. U kunt natuurlijk altijd de prijzen van KPN voor glasvezel vergelijken met die van andere providers en dat is ook het meest slimme om te doen.