100% onafhankelijk vergelijken

Exclusieve actie aanbiedingen

Hulp bij zorgeloos overstappen

Afsluiten in 5 minuten geregeld


Glasvezel aanbiedingen

Hierboven vindt je alle glasvezel aanbiedingen van januari 2019. Direct online het aller goedkoopste glasvezel pakket bestellen? Dit werkt heel eenvoudig. Vul hierboven eerst de postcodecheck in. Na het invullen van je postcode en huisnummer tref je direct de aanbieders en pakketten die beschikbaar zijn op jouw locatie. Let op: het kan zijn dat er nog geen glasvezelaansluiting is in jouw straat of wijk. De beschikbare type verbindingen vind je aan de linkerkant van de vergelijker. Dit zijn ADSL, Kabel en Glasvezel. Achter elk type verbinding zie je een “vinkje” of “kruisje” staan. Op die manier weet je direct wat de mogelijkheden zijn.

Is er geen glasvezel beschikbaar op jouw postcode in bijvoorbeeld Maastricht, Voorburg of Waalwijk? Dan zijn er vaak prima alternatieven. Zo zijn er internetpakketten op basis van Kabel met een snelheid tot 400 Mb/s (Ziggo). En ook ADSL kan hoge snelheden halen tot wel 200 Mb/s.

Glasvezel aanbiedingen online bestellen
Heb jij een passende glasvezel aanbieding gevonden? Dan kun je direct online overstappen. De meeste providers zijn namelijk aangesloten bij de overstapservice. Dit betekent dat zij het hele proces van afmelden en aanmelden bij de nieuwe provider uit handen nemen. Jij hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Houd er wel rekening mee dat het een aantal weken kan duren voordat het overstappen van glasvezel provider geregeld is. Dit kan ook verschillen per plaats: in Woerden kan dit bijvoorbeeld weer anders zijn dan in Zaandam of Zoetermeer.