Zakelijk glasvezel Supersnel internet op kantoor dankzij glasvezel voor zakelijk gebruik


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Welkom op de zakelijk glasvezel afdeling. Fiber oftewel glasvezel wordt in de nabije toekomst de techniek waarmee wij met zijn allen op het internet zullen worden aangesloten.  Steeds meer organisaties zien dat de capaciteit van hun huidige netwerk tegen het maximum aan zit. Dit komt onder andere doordat steeds meer mensen thuis gaan werken en van huis uit inloggen bij hun werkgever. Daarnaast wordt er steeds meer digitale content over en weer gestuurd. Denk hierbij aan telefonie over het internet, digitaal foldermateriaal en ook televisie zal steeds meer via het internet gaan. De vraag naar hogere bandbreedtes dan die met de huidige technieken mogelijk zijn is de motor voor deze verglazing. Via deze site vindt u aanbieders van glasvezel voor zakelijk gebruik. Wij zullen per plaats alle aanbiedingen van de diverse providers overzichtelijk op een rijtje zetten, zodat u op eenvoudige wijze uw glasvezel verbinding kunt aanvragen.

Glasvezel vergelijken voor bedrijven

Ben jij een ZZP’er? Heb je een eenmanszaak of een VOF? Dan kun je terecht voor een klein-zakelijke aansluiting. Dit zijn doorgaans particuliere abonnement die zakelijke gezet kunnen worden, of speciale kleinere glasvezelcontracten voor de zaak. Ook MKB bedrijven of grotere kantoren hebben natuurlijk behoefte aan snel internet. Hiervoor zijn groot-zakelijke pakketten beschikbaar. De voordelen van zo’n zakelijke abonnement zijn onder andere:

 • Overzichtelijke factuur met BTW
 • Een jaaroverzicht voor de administratie
 • 1 business klantenservice / aanspreekpunt voor internet en bellen
 • Een accountmanager om mee te sparren
 • De snelste contracten tot wel 1000mb/s
 • Unieke antivirus en beveiligingsoplossing
 • De beste hardware voor draadloze netwerken en lokale netwerken.
 • Mogelijkheden om te werken in de cloud

Internet, tv en bellen voor de zaak

Veel ondernemers sluiten een glasvezelabonnement af voor alleen internet. Dat is natuurlijk helemaal goed. Toch vergeten veel business klanten dat providers ook telefonie kunnen faciliteren (zowel vaste telefonie als mobiele telefonie). Doorgaans gaat het dan om VOIP (bellen via internet). Standaard kun je met veel pakketten al onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand. Ook zakelijke televisie voor op kantoor of de zaak kun je afsluiten bij je provider.

De beste zakelijke providers

Op dit moment hebben wij diverse mogelijkheden en abonnementen beschikbaar in onze vergelijker. Niet alleen voor particulieren maar ook voor de business. Of je nu een winkel, restaurant, kapperszaak, bakker, slager, kledingwinkel, cafe / cafetaria, kantoorpand of bedrijf aan huis hebt, iedereen zoekt de beste zakelijke aanbieder van glasvezel. Op dit moment hebben wij een nieuwe top 3 samengesteld van beste leveranciers. Deze kun je hieronder vinden:

 1. Ziggo Zakelijk
 2. Kpn Zakelijk
 3. T-mobile Zakelijk