Glasvezel internet Amstelveen Vergelijk alle glasvezel pakketten en ontvang een voordeel tot €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Lekker snel internetten zonder problemen? Kies dan voor glasvezel internet Amstelveen. Deze techniek werkt via super dunne glasvezelkabels. Gegevens worden met lichtsnelheid verzonden. Om die reden heb je toegang tot een internetsnelheid van 500 – 1000 Mbps. Deze manier van internetten is ook nog eens zeer stabiel. Zelfs wanneer je met verschillende huisgenoten tegelijk verbonden bent. Een bijkomend pluspunt: iedere provider (Caiwai, XS4ALL, Youfone) mag internet, tv en telefonie faciliteren op het glasvezelnetwerk. Mede hierom is er veel concurrentie op de markt. In ons land vinden we ruim 20+ verschillende leveranciers. “Glas” is innovatief en wordt in een toenemend aantal wijken aangeboden. Een tegenvaller: het is niet te bestellen in heel Nederland. Weten of glasvezel in Amstelveen al te bestellen is? Doorloop de postcode-check en vergelijk gunstige glasvezel abonnementen van december 2022.

Inhoudsopgave
Geïnteresseerd in de plannen m.b.t. internet via glasvezel in jouw wijk? Via deze pagina bekijk je essentiële informatie. Klik op een van de topics, en je vindt ogenblikkelijk alle relevante informatie.

 1. Vergelijk glasvezel internet in Amstelveen
 2. Wat is nou glasvezel internet?
 3. Hoe duur is glasvezel internet in Amstelveen?
 4. Wie levert het snelste glasvezel?
 5. Is glasvezel internet nu beschikbaar in Amstelveen?

Glasvezel vergelijken Amstelveen december 2022

Direct glasvezel providers in Amstelveen vergelijken? Het glasvezelnetwerk ligt helemaal open. Dus heb je als consument veel te kiezen. Providers met elkaar vergelijken is daarom heel interessant. Per huishouden kan het advies anders zijn! Met behulp van onze zoekmachine vergelijk jij zonder moeite alle bekende glasvezel-leveranciers (bijvoorbeeld Ziggo en KPN). Dit is kinderspel met behulp van de vijf duidelijke stappen:

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Bekijk of ADSL/Kabel/Glas mogelijk zijn voor jou. Is Glas niet beschikbaar op jouw postcode? Dan wordt dit meteen weergegeven.
 3. Daarnaast kies je optioneel voor bellen en televisie (alle-in-1).
 4. Je vergelijkt dan alle glasvezel-bedrijven die beschikbaar zijn op jouw postcode.
 5. Kies de deal die bij jou past, en profiteer van het gemak van de overstapservice (of bekijk Online.nl snelle verbinding).

Voordelen van een glasvezel pakket in Amstelveen

 • Betrouwbare verbinding
 • De hoogste internetsnelheid
 • Uploaden & downloaden net zo snel
 • Gemakkelijk programma’s terugkijken
 • Hoge keuzevrijheid
 • Moeiteloos met meerdere apparaten verbonden
 • Goedkoop (net als Kabel + ADSL)
 • Steeds vaker zakelijk afgesloten

glasvezel internet Amstelveen


Wat is glasvezel internet?

Glasvezels zijn zeer sterke kabels, samengesteld met uniek glas. Via het netwerk worden berichten met de snelheid van het licht verstuurd. Dit gebeurt aan de hand van lichtsignalen, in de volksmond bestempeld als laserlicht.Het licht wordt doorlopend aan- en uitgeschakeld. Hieruit ontstaan bijzondere patronen. Die worden verwerkt naar data. Vaak wordt de vergelijking gemaakt met morse. Een glasvezel internetverbinding transporteert dus heel snel informatie naar andere gebruikers. Om die reden is zo’n glasvezel pakket niet te vergelijken met de kabel en in het bijzonder ADSL.

Hoe werkt dat eigenlijk?
Signalen die tot stand komen n.a.v. browsen op internet, TV-kijken, of het voeren van een telefoongesprek worden verwerkt tot een digitaal signaal (met enen en nullen). In het geval van glasvezel is het proces vergelijkbaar, maar dan is het ‘licht aan’ en ‘licht uit’. Dit aanspringen en uitspringen van het licht is ontiegelijk vlug. Dit ligt onder de milliseconde. Daarom is een glasvezel aansluiting Amstelveen zo geweldig snel. Online spellen spelen zoals Call of Duty®: Black Ops, terwijl weer iemand anders een serie zoals Flikken Rotterdam streamt op zijn of haar Apple iPad mini 2 tablet, en een volgend persoon muziek van Peter Fox luistert met zijn/haar Honor 6 16GB telefoon. Ongelimiteerd internetten noemen we dat.

 • Glasvezelaansluiting

  Vaak aangebracht in de meterkast. Wordt verbonden met de modem-router.

 • Router - Modem

  Transformeert de lichtsignalen naar praktische data voor televisie, internet en bellen.

 • Netwerktoebehoren

  Deze kabels sluiten de router aan op o.a. televisies en laptops. De router zendt ook een draadloze (IP) verbinding uit.

 • Snelle verbinding

  Je hebt de beschikking over een sterke en verbazingwekkend snelle internetverbinding in huis.

Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe duur is glasvezel internet in Amstelveen?

Het oogt zeer aangenaam, maar wat zijn de kosten van een glasvezelabonnement in Amstelveen? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Welke aanbieder wil jij proberen? Kies je daarnaast voor de TV opties en wat wil je met telefonie? En misschien nog het meest belangrijk: neem je genoegen met 40 – 100 Mb/s, of moet het sneller? Dit heeft allemaal invloed op de maandelijkse factuur van het (alles in 1) pakket. Verderop tref je de kosten van vaak gekozen glasvezel abonnementen.


Aanbieder Soort contract Snelheid Prijs
XS4All Internet Plus (en Bellen) 160Mbps €60
Tele2 Glasvezel Basis 50mb/s en TV Basis 50Mbps €45
NLE Glasvezel Internet 500 / 500 Mbps 500Mbps €60
T-Mobile Thuis Internet 100 100Mbps €36
Caiwai Alleen Internet 150Mbps €39,95
Online Glasvezel 100 Internet en TV 100Mbps €53
KPN Glasvezel Internet 500Mbps (incl. Bellen) 500Mbps €52,99
Telfort Glasvezel Internet 200/200 Mbps 200Mbps €42,5
Tweak Glas 1000 alles-in-1 1000Mbps €55,95
Fiber Alles-in-1 Light 200Mbps 200Mbps €64,95

Let op: Trek eerst na of je internet bij glasvezel Amstelveen afsluiten kan. Geef je locatie op, en ontdek supersnel of “fibre” überhaupt is aangelegd. Mensen zochten ook naar: glasvezel aanbieding in Stolwijk afsluiten.

Goedkoopste glasvezelabonnement
Wil jij gebruikmaken van de vele voordelen van geweldig snel internet? Echter, weiger jij hoge prijzen betalen? Wij helpen je bij het afsluiten van het voordeligste internet-abonnement van Amstelveen. De maatschappelijk consensus is dat glasvezel erg kostbaar is. Dit blijkt eigenlijk helemaal niet zo te zijn. De prijzen zijn vergelijkbaar met internet via kabel of ADSL. Heb jij genoeg aan “internet”, en laat je TV en telefonie links liggen? Kun jij uit de voeten met een verbinding van 20 Megabit? Dan bestel jij al goedkope internet pakketten voor slechts €20 – €30 per maand.

Tips & Tricks bij het afsluiten van een betaalbaar glasvezel abonnement:

 • Beperk de internetsnelheid. Heb je slechts enkele apparaten in huis? Dan is 50 Mbps ruim voldoende.
 • Schrap digitale TV. Hedendaags stream je gemakkelijk gemiste programma terug.
 • Voorkom dure extra opties bij je abonnement
 • Overweeg elk jaar om over te stappen. Aanbieders hanteren gigantisch uitnodigende welkomstpremies.

Bij welke leverancier heb ik de snelste glasvezel?

Glasvezel internet wordt jaarlijks weer geïnnoveerd. De snelheden worden steeds hoger in Amstelveen. Vandaag vind jij aanbiedingen die starten vanaf 40mb/s tot 500 of zelfs 1000 Mbps. Vrijwel alle aanbieders verkopen een 3-in-1 abonnement met down- en uploadsnelheden tot 500 mb p/s. Let op, glasvezel kan hogere snelheden aan, tot wel 1 gigabit. Maatschappijen als Fiber, Tweak en Netrebel laten dit al zien. Zodoende geniet je in hoge kwaliteit van topfilms als The Dark Knight Rises of Nederlandse films als Lucia de B. op jouw computer of televisie. Of bekijk in 1 keer een serie als The Good Wife zonder haperingen (4K). Wat ga jij als eerste kijken in de gemeente Amstelveen?

Welke internetsnelheid kies ik?
Supersnel internet tot wel 1000 Mb/s meer zal je echt niet vinden. Echter, wat moet je daarmee? Bedenk eens kritisch voor welke activiteiten jij het internet gebruikt? Blijft jouw gebruik beperkt tot muziek luisteren, filmpjes kijken, browsen, het nieuws lezen? Dan vinden wij high-speed deals (450 Mb/s) natuurlijk onnodig. In het onderstaande overzichtje vind jij een passende snelheid voor enkele activiteiten. Nu afsluiten? Start dan de glasvezel postcodecheck Amstelveen.


Type gebruiker Snelheid Grootte huishouden. Werkzaamheden
Gewoon 20 Mbps 1 tot 2 social media, browsen, filmpjes kijken, het nieuws lezen. Eigenlijk alle dagelijkse activiteiten.
Huishoudelijk 40 – 60 Megabit 2 – 3 Rondsurfen, NLziet of Pathé Thuis streamen in uitstekende kwaliteit met meerdere devices.
Lekker vlug 100 Mb/s 4 of 5 Met het hele huishouden tegelijk zonder problemen streamen, uploaden, gamen.
Super vlug 150 – 200 Mb/s 5 – 8 Future-proof: NPO of Videoland kijken op maximale kwaliteit en veel apparaten tegelijk verbonden.
High-speed 350 Mb/s Onbegrensd Er zijn geen beperkingen. Multiplayer games, streaming van videos op verschillende apparaten en grote e-mails versturen en ontvangen .
internet providers
glasvezel-internet-youfone-logo
glasvezel-internet-NLE-logo
glasvezel-internet-telfort-logo
glasvezel-internet-online-logo
glasvezel-internet-tele2-logo
glasvezel-internet-kpn-logo
glasvezel-internet-caiway-logo
glasvezel-internet-xs4all-logo
glasvezel-internet-ziggo-logo
glasvezel-internet-t-mobile-logo
online-glasvezel-afsluiten

Is glasvezel internet beschikbaar in Amstelveen?

Glasvezel is de nieuwe standaard in ons land. Meer dan 2.000.000 huishoudens (bron: Reggefiber) werken er al mee. Op naar de 5.000.000! In de buurt van de gemeente Amstelveen is dit ook een actueel onderwerp. Een relevant vraagstuk is: Is in Amstelveen glasvezel internet beschikbaar? Open de postcode-tool, dan ontdek je meteen wat de huidige toestand is in jouw postcodegebied. Hoe check ik dit? Vul je postcode en huisnummer in. Daarna zie je bij het tabje “verbinding” wat er wel/niet beschikbaar is. Dat geldt dus voor Fiber, maar ook voor kabel en ADSL. Per optie tref je een icoontje (kruisje of vinkje). Zo ontdek je ogenblikkelijk of glasvezel van bijvoorbeeld Caiwai, Online.nl, Telfort al verkrijgbaar is. Andere regio? Begin nu direct met Glasvezel internet Klundert.

Glasvezel aanleggen Amstelveen
Ook profiteren van internetsnelheden van 500 Mb/s tot 1000 Mb/s? De aanleg van een glasvezel verbinding is onontbeerlijk. De aanleg van glasvezel in Amstelveen is niet goedkoop. De meeste internet providers checken op voorhand of er interesse is. Doet meer dan 50% mee? Dan is het project geschikt om aan te leggen. Je ziet dit bijvoorbeeld bij glasvezel buitenaf in provincie Noord-Holland.

Zo'n glasvezel internet abonnement afsluiten?