Glasvezel internet Beverwijk Vergelijk alle glasvezel aanbieders en bespaar jaarlijks tot wel €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Het allersnelste internet zonder problemen? Ga dan voor glasvezel internet Beverwijk. Deze razendsnelle manier van internet is mogelijk dankzij haardunne vezel, gemaakt van een speciaal soort glas. Digitale gegevens worden met behulp van laserlicht getransporteerd. Daardoor profiteer je van een internetverbinding die beginnen bij 40 Mb/s tot wel 1 Gigabit. Van storingen heb je nauwelijks last. Zelfs als je met velerlei laptops en smartphones tegelijk op het internet bent aangesloten. Ook interessant: elke provider (Telfort, NLE, XS4ALL) mag services aan je uitleveren op het glasvezel web. Daardoor is er een hoge mate van keuzevrijheid. Naar schatting zijn er nu ongeveer 21 – 23 actieve leveranciers. “Glas” is duurzaam en wordt in plenty wijken en gemeenten toegepast. Desalniettemin is het niet geactiveerd in alle wijken. Direct achterhalen of glasvezel in Beverwijk al mogelijk is? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk huidige glasvezel abonnementen van februari 2024.

Inhoudsopgave
Meer weten over de status van internet via glasvezel in jouw postcodegebied? Gebruikmakend van onze tools lees je relevante adviezen. Druk op een van de onderwerpen hieronder, en je bekijkt onmiddellijk bruikbare info.

 1. Glasvezel internet vergelijken in Beverwijk
 2. Wat houdt glasvezel internet in?
 3. Wat zijn de kosten van glasvezel internet in Beverwijk?
 4. Welke provider biedt het snelste glasvezel?
 5. Is glasvezel internet nu beschikbaar in Beverwijk?

Glasvezel vergelijken Beverwijk februari 2024

Moeiteloos glasvezel providers in Beverwijk vergelijken? Het glasvezelnetwerk ligt helemaal open. Daardoor vind je meerdere leveranciers. Het vergelijken van providers is daarom heel interessant. Hoe gaat dit in z’n werk? Met behulp van onze tool vergelijk je eenvoudig alle bekende aanbieders (denk aan KPN en Ziggo). Dit doe je dankzij het stappenplan hieronder:

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Bekijk welke type verbindingen beschikbaar zijn. Nog geen Glas in jouw postcodegebied? Dan zie je een kruisje ‘geen glasvezel’
 3. Ook mogelijk: TV en bellen toevoegen (3-in-1).
 4. Je vindt supersnel alle internet-providers die kunnen leveren bij jou thuis.
 5. Selecteer de gewenste provider, en profiteer van het gemak van de overstapservice (of bekijk glasvezel van Youfone).

Voordelen van een glasvezel pakket in Beverwijk

 • Stabiele verbinding
 • Internetsnelheden tot wel 1 Gigabit
 • Downloaden + uploaden op snelheid
 • Ultieme TV-beleving
 • Gemakkelijk uitbreidbaar
 • Meerdere apparaten verbonden zonder snelheidsverlies
 • Betaalbaar: in verhouding met ADSL en kabel
 • Steeds vaker zakelijk afgesloten

glasvezel internet Beverwijk


Wat is glasvezel internet?

Glasvezels zijn heel dunne en zuivere draden, gemaakt van speciaal glas. Via het netwerk wordt info op aanzienlijke licht-snelheid getransporteerd. Hier spreken we over lichtsignalen, wat je vaak ook tegenkomt als laserlicht. Dit licht wordt eigenlijk constant aangezet en uitgezet. De reactie hierop zijn ingewikkelde patronen. Dit wordt omgezet tot bruikbare data. Eigenlijk een soort bericht in morse. Een glasvezel internetverbinding verzend hierdoor zeer snel signalen naar andere gebruikers. Om die reden is dit glasvezel pakket vele malen sneller dan internetten op basis van ADSL of Kabel.

Hoe werkt dat eigenlijk?
De data van een webpagina openen, video’s kijken en telefoneren worden verwerkt tot digitale signalen (denk aan nullen en enen). M.b.t. glasvezel is het proces vergelijkbaar, maar dan is het ‘licht aan’ en ‘licht uit’. Het uit- en aanzetten van licht gaat gigantisch haastig. Dit bedraagt enkele microseconden. Hierdoor is een glasvezel aansluiting Beverwijk zo ontzaglijk snel. Online een spel spelen als Halo Combat Evolved, terwijl een ander een populair programma als Overspel streamt op zijn Lenovo MIIX 320-10ICR tablet, en weer een ander muziek vanWiz Khalifa & Charlie Puth luistert met zijn/haar Samsung Galaxy J7 telefoon. Internet zonder beperkingen.

 • Glasvezelaansluiting

  Zit vaak in de meterkast. De aansluiting wordt aangesloten op de modem-router.

 • Modem - Router

  Vertaalt het laserlicht naar herkenbare signalen voor tv, internet en telefonie.

 • Netwerkkabel

  Kunnen direct worden verbonden met o.a. televisies en laptops. De router zorgt ook voor Wifi en ip-adressen.

 • Goede verbinding

  Je kunt aan de slag met een bestendige en super snelle internetverbinding in de woning.

Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de prijs van glasvezel internet in Beverwijk?

Het oogt zeer aanlokkelijk, maar wat zijn de kosten van een glasvezelabonnement in Beverwijk? Dat verschilt nogal per situatie. Welke provider kies je? Kies je daarnaast voor de TV opties en willen jullie ook bellen? En misschien nog het meest belangrijk: wil je een normale (40 Mb) of snelle (200 Mb) verbinding? Al deze zaken hebben effect op maandelijkse factuur van het (alles in 1) pakket. Verderop lees jij de kosten van de meest gekozen glasvezel abonnementen.


Levering Type abonnement Speed Kosten
XS4All Pro Internet (en TV) 500Mbps €81
Tele2 Glasvezel Basis 50mb/s, Zorgeloos Bellen en TV Basis 50Mbps €50
NLE Glasvezel Internet en Bellen 50 / 50 50Mbps €36
T-Mobile Thuis Alles-In-1 500 500Mbps €67,5
Caiwai Buitengewoon Slim 300Mbps €63
Online Glasvezel 50 Alles-in-1 50Mbps €50,5
KPN Glasvezel Internet (incl. Bellen) 40Mbps €40
Telfort Alles-in-1 Glasvezel 50 / 5 Mbps 50Mbps €42,5
Tweak Glas 100 internet+bellen 100Mbps €45
Fiber Alles-in-1 Medium 200Mbps 200Mbps €74,95

Belangrijk: Controleer op voorhand of jij internet bij glasvezel Beverwijk afsluiten kan. Vul je adresgegevens in, en ontdek in een oogopslag of fibre voor jouw woning mogelijk is. Vind alles uit over glasvezel aanbieding in Veenhuizen afsluiten.

Goedkoopste glasvezelabonnement
Wil jij ook toegang tot het gemak van fantastisch snel internet? Maar liever geen exorbitant prijzige contracten te nemen? Ons systeem helpt jouw bij het zoeken naar het voordeligste internet-abonnement van Beverwijk. Veel consumenten denken dat de prijs van glasvezel internet hoog is. Maar, is dat eigenlijk wel zo? De kosten zijn meestal vergelijkbaar met contracten op ADSL + Kabel. Beperk jij het pakket tot enkel internet, en zijn “bellen” en “televisie” overbodig? Neem je genoegen met 20 – 50 Mbps? Dan heb jij al goedkope internet abonnementen voor 2 tientjes in de maand.

Tips & Tricks bij het overstappen naar een extra voordelig glasvezel abonnement:

 • Ga niet meteen voor 500 Mbps. Hoef je niet met veel devices het net op? Dan heb je niets aan een pakket met 200 of 400 Mbps.
 • Laat “televisie” achterwege. Vandaag de dag kun je online veel programma’s (terug) kijken.
 • Schrap ook overige dure extra diensten
 • Wissel regelmatig van contract. Internet-aanbieders hanteren geweldig scherpe welkomstbonussen.

Welke aanbieder heeft de snelste glasvezel?

Glasvezel internet staat niet stil. Elke paar jaar nemen de snelheden weer toe in Beverwijk. Vandaag zijn er glasvezel pakketten startend bij 20/40 Mb/s en maximaal 500mb/s bedragen. Meer en meer leveranciers hebben een alles-in-1 abonnement met een snelheid van 500 Mb (upload en download). Alleen, dat is niet de max van glasvezel, dit kan wel 1000 Mb/s aan. Innovatieve partijen als Netrebel, Fiber en Tweak doen dit al. Zo bekijk je in topkwaliteit toppers van vroeger als Rush of Nederlandse films als Tot altijd op je pc, tablet of TV. Of verslind jij een korte tijd een serie als The Vampire Diaries zonder storing (HD). Zijn de mogelijkheden eindeloos in de gemeente Beverwijk?

Hoeveel Mb/s internetsnelheid heb ik nodig?
Internetten met 1 Gigabit per seconde, dan kun je alles doen wat je wilt. Echter, wat moet je daarmee? Bedenk eens kritisch waar jij internet voor gebruikt. Is dit eigenlijk alleen maar browsen, het nieuws lezen, social media, e-mailen? Dan vinden wij high-speed deals (400 Mb/s) natuurlijk onnodig. In de tabel hieronder doorzoeken jullie de adviessnelheid voor de “kleine” en “heavy” users. Interesse? Start nu de glasvezel postcodecheck Beverwijk.


Type gebruiker Connectie Aantal personen. Werkzaamheden
Light 20 Mbps 2 muziek luisteren, browsen, e-mailen, social media. De reguliere bezigheden dus.
Huishoudelijk 40 Megabit 2 – 4 Rondsurfen, Pathé Thuis of Videoland streamen in prima kwaliteit met het hele gezin op hetzelfde moment.
Lekker rap 50 – 100 Mb/s 4 – 5 Met meerdere mensen op ’t zelfde moment snel uploaden, streamen, internetten.
Goed snel 250 Mb/s 5 – 7 Toekomstbestendig, Netflix of NLziet kijken op maximale kwaliteit en veel apparaten tegelijk verbonden.
High-speed 500 Mb/s Ongelimiteerd No limits. Internet gaming, streamen in 4k met het hele huishouden en grote bestanden downloaden.
internet providers
glasvezel-internet-youfone-logo
glasvezel-internet-NLE-logo
glasvezel-internet-telfort-logo
glasvezel-internet-online-logo
glasvezel-internet-tele2-logo
glasvezel-internet-kpn-logo
glasvezel-internet-caiway-logo
glasvezel-internet-xs4all-logo
glasvezel-internet-ziggo-logo
glasvezel-internet-t-mobile-logo
online-glasvezel-afsluiten

Is glasvezel internet beschikbaar in Beverwijk?

Nederland is klaar voor glasvezel! Ruim 2 miljoen woningen (bron: Reggefiber) werken er al mee. En dit aantal groeit per dag. In de gemeente Beverwijk gebeurt er van alles. Wat iedereen natuurlijk wil horen: Is in Beverwijk glasvezel internet beschikbaar? Gebruik de postcode-checker, en ontdek zonder moeite wat de status is in jouw woonplaats. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en huisnummer in. Hierna lees je bij het kopje ‘verbindingen’ de opties op basis van jouw locatie. Het gaat daarbij dus om Kabel, ADSL + Fiber. Per type zie je een kruisje of een vinkje. Zodoende ontdek je gemakkelijk of glasvezel van bijvoorbeeld Ziggo, NLE, XS4ALL al verkrijgbaar is. Op glasvezelinternetaanbieding.nl bekijk je ook Glasvezel internet Lithoijen.

Glasvezel aanleggen Beverwijk
Wil jij gebruik maken van het snelste internet? Het aansluiten op een glasvezel verbinding is onmisbaar. De aanleg van glasvezel in Beverwijk is niet goedkoop. De meeste glasvezel aanbieders checken van tevoren of er belangstelling is. Doet meer dan 50% mee? Het aanleggen kan dan beginnen. Een voorbeeld van zo’n project is glasvezel buitenaf in de provincie Noord-Holland.

Vandaag een glasvezel internet abonnement afsluiten?