Glasvezel internet Capelle aan den IJssel Ontdek alle glasvezel deals en profiteer van kortingen tot €62


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Vliegensvlug internet gebruiken zonder een haperende verbinding? Dan is het misschien iets voor jou: glasvezel internet Capelle aan den IJssel. Glasvezel internet maakt gebruik van een haardun vezel gemaakt van glas. Digitale gegevens worden met behulp van laserlicht doorgestuurd. Daardoor bereik je internet verbindingssnelheden van 20 Mb/s oplopend tot 1000 Mb/s. Deze manier van internetten is ook nog eens zeer stabiel. Eveneens wanneer je met veel apparaten tegelijk online wilt. En vergeet ook zeker niet: elke provider (NLE, Online.nl, Tele2) mag TV, internet en bellen faciliteren op het glasvezelnetwerk. Daarom kan jij verschillende pakketten kiezen. Al met al tellen we ruim 25 glasvezelaanbieders. “Glas” is innovatief en wordt in een toenemend aantal wijken en gemeenten geactiveerd. Helaas is het nog niet verkrijgbaar in elke stad en dorp. Direct achterhalen of glasvezel in Capelle aan den IJssel reeds beschikbaar is? Doorloop de postcode-check en vergelijk de glasvezelabonnementen van juli 2024.

Inhoudsopgave
Meer weten over internet via glasvezel in jouw wijk? Aan de hand van deze pagina lees je handige informatie. Kies een van de hieronder weergegeven vragen, en je bekijkt ogenblikkelijk bruikbare info.

 1. Glasvezel internet vergelijken in Capelle aan den IJssel
 2. Wat houdt glasvezel internet in?
 3. Hoe duur is glasvezel internet in Capelle aan den IJssel?
 4. Waar vind ik het snelste glasvezel?
 5. Is glasvezel internet ook beschikbaar in Capelle aan den IJssel?

Glasvezel vergelijken Capelle aan den IJssel juli 2024

Eenvoudig glasvezel providers in Capelle aan den IJssel vergelijken? Glasvezel kent een open netwerkstructuur. Zodoende zijn er veel aanbieders. Prijzen vergelijken is daarom zeker ons advies. En ingewikkeld is dat helemaal niet! Via onze tool vergelijk jij direct alle grote leverancier (waaronder KPN en Ziggo). Dit kan via het stappenplan hieronder:

 1. Postcode & huisnummer ingeven.
 2. Check de mogelijke verbindingstypes (ADSL, kabel en glasvezel).Geen glas beschikbaar? Dan staat hier een kruisje.
 3. Ook kan jij er een alles in 1 pakket (met TV + Bellen) van maken.
 4. Je ontdekt vervolgens alle internet-providers die voor jou beschikbaar zijn.
 5. Selecteer de gewenste provider, en profiteer van het gemak van de overstapservice (of bekijk glasvezel internet afsluiten bij Ziggo).

Voordelen van een glasvezel pakket in Capelle aan den IJssel

 • Duurzame verbinding
 • Tot wel 1 Gigabit per seconde
 • Razendsnelle downloads en uploads
 • Geniet van alle HD zenders
 • Talloze uitbreidingen mogelijk
 • Alle apparaten verbonden
 • De prijs vergelijkbaar met ADSL + Kabel
 • Ideaal voor de heavy users

glasvezel internet Capelle aan den IJssel


Wat is glasvezel internet?

Glasvezels zijn heel dunne en zuivere draden, gemaakt van, zoals de naam al zegt, glas. Via deze techniek wordt alles met hoge snelheden (van het licht) overgestuurd. Dit kan dankzij speciale lichtsignalen, dit noemen we ook wel laserlicht. Het licht wordt voortdurend aangezet en uitgezet. Dit ontspruit in bijzondere patronen. En die transformeren weer naar data. Je kunt het vergelijken met morsecode. Een glasvezel internetverbinding verzend hierdoor heel snel informatie over grote afstanden. Om die reden is het glasvezel pakket vele malen sneller dan ADSL/VDSL of Kabel.

Hoe werkt dat eigenlijk?
Gegevens van een webpagina openen, TV-kijken, en telefoneren worden omgezet naar een digitaal signaal (met enen en nullen). Aangaande glasvezel is het principe hetzelfde, maar dan met licht aan en licht uit. Het uit- en aanzetten van licht is bovenmatig rap. We hebben het dan over miljoensten van seconden. Door deze reden is een glasvezel aansluiting Capelle aan den IJssel zo ontzaglijk snel. Populaire online games spelen zoals Gotham City Impostors Free to Play, terwijl een ander een populair programma als Hollands Hoop streamt op zijn of haar Apple iPad Mini 2017 tablet, en weer een ander muziek vanKensington afspeelt op een Huawei P20 Pro smartphone. Niets is te gek!

 • Glasvezelaansluiting

  Vind je doorgaans in de meterkast. Net als de aangesloten modem-router.

 • Modem - Router

  Transformeert de lichtsignalen naar toepasbare signalen voor televisie, internet en bellen.

 • Netwerk-accessoires

  Deze verbinden de modem/router met al jouw apparaten (TV, PC). De modem zorgt voor IP adressen en Wi-Fi.

 • Stabiele verbinding

  Je hebt de beschikking over een bestendige en bovenmatig snelle internetverbinding in huis.

Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe duur is glasvezel internet in Capelle aan den IJssel?

Het oogt zeer attractief, maar wat zijn de kosten van een glasvezelabonnement in Capelle aan den IJssel? Dat is zeer wisselend. Welke leverancier heeft je voorkeur? Wil je ook digitaal TV kijken, en wat wil je met telefonie? Wellicht ook interessant: neem je genoegen met 40 – 100 Mb/s, of moet het sneller? Dit zie je allemaal terug in de internetfactuur van jouw (alles in 1) pakket. Onderstaand bekijk jij de kosten van glasvezel abonnementen van erkende providers.


Levering Type contract Verbinding Kosten
XS4All Internet Smart 80Mbps €45
Tele2 Glasvezel Basis 50mb/s en TV Basis 50Mbps €45
NLE Glasvezel Internet 50 / 50 Mbps 50Mbps €36
T-Mobile Thuis Alles – In – 1 50 50Mbps €50
Caiwai Buitengewoon Slim 300Mbps €63
Online Glasvezel 50 Internet en TV 50Mbps €48
KPN Glasvezel Internet 40Mbps €39
Telfort Glasvezel Internet en TV 50 / 50 Mbps 50Mbps €42,5
Tweak Glas 50 internet+bellen 50Mbps €40
Fiber Alles-in-1 Light 50Mbps 50Mbps €49,95

Voorwaarden: Check eerst of jij internet bij glasvezel Capelle aan den IJssel afsluiten kan. Geef je locatie op, en bekijk razendsnel of fibre mogelijk is. Mensen zochten ook naar: glasvezel aanbieding in Watergang afsluiten.

Goedkoopste glasvezelabonnement
Start jij met het comfort van verschrikkelijk snel internet? Maar wil je geen dure contract af te sluiten? Ons systeem helpt jouw bij het zoeken naar het goedkoopste internet-abonnement van Capelle aan den IJssel. De maatschappelijk consensus is dat het tarief van glasvezel internet hoog is. Dit blijkt eigenlijk helemaal niet zo te zijn. De prijzen zijn vergelijkbaar met internet via kabel of ADSL. Selecteer je alleen het internet, dan heb jij het televisie + bellen pakket niet nodig! Is een internetsnelheid van 40 of 50 Mbp/s voor jou afdoende? In die situatie tref je al voordelige contracten voor €25 – €30 per maand.

Tips voor het vinden van een kwalitatief goedkoop glasvezel abonnement:

 • Ga niet meteen voor 500 Mbps. Verbruiken jullie niet veel internet? In dat geval is 50 Mbps meer dan genoeg.
 • Haal TV uit jouw pakket. In de huidige situatie kun je online veel programma’s (terug) kijken.
 • Bespaar daarnaast op extra services die providers willen verkopen
 • Wissel regelmatig van contract. Providers hanteren schitterende aantrekkelijke aanbiedingen.

Via welke provider krijg ik de snelste glasvezel?

Glasvezel internet wordt jaarlijks weer geïnnoveerd. De snelheden worden steeds hoger in Capelle aan den IJssel. Tegenwoordig bestel je abonnementen vanaf 20 Mbps oplopend tot 1000 Mbps. Vrijwel alle aanbieders beschikken over een alles-in-1 contract met een up- en downloadsnelheid van 500 Mb/s. Maar, glasvezel kan makkelijk 1000 Mbit aan. Maatschappijen als Netrebel, Fiber en Tweak zijn zelfs al zover. Zodoende geniet je in hoge kwaliteit van kaskrakers zoals Paper Moon of video’s uit eigen land als Marina met jouw SmartTV, iPad of smartphone. Natuurlijk bekijk je zo ook series zoals Gilmore Girls zonder problemen (Full HD). Zijn de mogelijkheden eindeloos in de gemeente Capelle aan den IJssel?

Welke internetsnelheid kies ik?
Snelheden tot 1000 Mbps, dat klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Maar wat heeft een standaard huishouden daaraan? Zet eens op een rijtje waar jij jouw internetverbinding voor gaat gebruiken? Blijft jouw gebruik beperkt tot het nieuws lezen, muziek luisteren, e-mailen, filmpjes kijken? Dan vinden wij high-speed deals (300 Mb/s) natuurlijk onnodig. In het tabelletje hieronder bekijk je tips & tricks voor klein- en groot verbruik. Overtuigd? Doe direct de glasvezel postcodecheck Capelle aan den IJssel.


Type gebruiker Abonnement Aantal pers. Bezigheden
Basic 15 – 30 Mb/s 1 tot 2 het nieuws lezen, muziek luisteren, browsen, filmpjes kijken. Meest basic gebruik.
Family 40 – 60 Megabit 2 tot 4 Browsen, Youtube of Videoland streamen in uitstekende kwaliteit met het hele gezin op hetzelfde moment.
Lekker snel 100+ Mb/s 4 Met de hele familie op hetzelfde moment snel filmpjes kijken, internetten, gamen.
Supersnel 250 Mb/s 5 – 6 Toekomstbestendig, Youtube of Pathé Thuis streaming of hoge (4k) kwaliteit, geschikt voor veel Wifi apparaten.
Early adopters 500 + Mb/s Onbeperkt Niets is te gek. Online spelletjes, bekijken van 4K films op meerdere devices en grote bijlagen downloaden.
internet providers
glasvezel-internet-youfone-logo
glasvezel-internet-NLE-logo
glasvezel-internet-telfort-logo
glasvezel-internet-online-logo
glasvezel-internet-tele2-logo
glasvezel-internet-kpn-logo
glasvezel-internet-caiway-logo
glasvezel-internet-xs4all-logo
glasvezel-internet-ziggo-logo
glasvezel-internet-t-mobile-logo
online-glasvezel-afsluiten

Is glasvezel internet beschikbaar in Capelle aan den IJssel?

Nederland is klaar voor glasvezel! Ongeveer 2 miljoen huishoudens (volgens Reggefiber) werken er al mee. Elke dag komen er nieuwe bij. In de gemeente Capelle aan den IJssel is het een hip thema. Relevant voor deze streek is de vraag: Is in Capelle aan den IJssel glasvezel internet beschikbaar? Open de postcode-tool, en doorzoek onmiddellijk wat de actuele status is voor jullie woning. Kan ik dat nu direct doen? Voer bovenaan deze pagina je gegevens in. Daarop ontdek jij onder “verbinding” de verkrijgbaarheid van de verbindingstypes. De opties zijn ADSL, Kabel en Fiber. Voor elke soort verbinding zie jij een kruisje of een vinkje. Zodoende vind je eenvoudig of glasvezel van bijvoorbeeld KPN, Caiwai, T-Mobile al verkrijgbaar is. Wellicht ook beschikbaar: Glasvezel internet Miedum.

Glasvezel aanleggen Capelle aan den IJssel
Wil jij ook toegang hebben tot internetsnelheden van 500 Mb/s tot 1000 Mb/s? Jullie huis aansluiten op glasvezel verbinding is benodigd. Het traject van glasvezelaanleg in Capelle aan den IJssel kan in de papieren lopen. De providers onderzoeken op voorhand of er interesse is. Zijn er genoeg geïnteresseerden? Dan kan de schop de grond in. Dit gebeurt ook steeds vaker voor glasvezel buitenaf in provincie Zuid-Holland.

Snel een glasvezel internet abonnement afsluiten?