Glasvezel internet Vijfhuizen Ontdek alle glasvezel aanbiedingen en bespaar jaarlijks tot wel €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Supersnel internetten zonder problemen? Kies dan voor glasvezel internet Vijfhuizen. Glasvezel internet maakt gebruik van super dunne glasvezelkabels. Digitale gegevens worden dankzij een laserlicht techniek van A naar B gestuurd. Daardoor beschik je over een internetsnelheid die beginnen bij 40 Mb/s tot wel 1 Gigabit. Standaard heb je een ‘privé-verbinding’ die zeer stabiel is. Ook op het moment dat je met veel apparaten tegelijkertijd internet gebruikt. Zeker niet vergeten: iedere provider (NLE, Tele2, Youfone) mag het dienstenpakket leveren middels het glasvezelnetwerk. Daarom is er een hoge mate van keuzevrijheid. In Nederland kennen we al 20 – 25 aanbieders. “Glas” is snel en wordt in steeds meer steden en dorpen gefaciliteerd. Desalniettemin is het niet geactiveerd in elke stad en dorp. Benieuwd of glasvezel in Vijfhuizen al voorhanden is? Start met een postcodecheck, en vergelijk gunstige glasvezelabonnementen van juni 2024.

Inhoudsopgave
Geïnteresseerd in de plannen m.b.t. internet via glasvezel bij jou in de straat? Gebruikmakend van deze website vind je alle details. Selecteer een van de veelgestelde vragen, en jij treft meteen de details.

 1. Vergelijk glasvezel internet in Vijfhuizen
 2. Wat houdt glasvezel internet in?
 3. Wat zijn de kosten van glasvezel internet in Vijfhuizen?
 4. Welke provider biedt het snelste glasvezel?
 5. Is glasvezel internet nu beschikbaar in Vijfhuizen?

Glasvezel vergelijken Vijfhuizen juni 2024

Gemakkelijk glasvezel providers in Vijfhuizen vergelijken? Het glasvezelnetwerk is 100% open. Zodoende vind je meerdere leveranciers. Prijzen en snelheden vergelijken is hierom een aanrader. Dit kan iedereen thuis doen! Aan de hand van glasvezelinternetaanbieding.nl vergelijk je ogenblikkelijk de meest bekende glasvezel-leveranciers (bijvoorbeeld Ziggo en KPN). Dit is kinderspel aan de hand van het volgende stappenplan:

 1. Jullie woonplaats (adres) is het belangrijkste.
 2. Check de mogelijke verbindingstypes (ADSL, kabel en glasvezel).Geen glas beschikbaar? Dan wordt dit meteen weergegeven.
 3. Kies optioneel voor televisie en bellen (alles in 1).
 4. Je vergelijkt daaropvolgend alle providers die beschikbaar zijn op jouw postcode.
 5. Maak een keuze, en bestel jouw pakket meteen online (of bekijk overstapservice NLE).

Voordelen van een glasvezel pakket in Vijfhuizen

 • Betrouwbare verbinding
 • De allersnelste verbinding
 • Uploaden & downloaden net zo snel
 • Geniet van alle HD zenders
 • Talloze uitbreidingen mogelijk
 • Moeiteloos met meerdere apparaten verbonden
 • Goedkoop (net als Kabel + ADSL)
 • Ook voor zakelijk gebruik

glasvezel internet Vijfhuizen


Wat is glasvezel internet?

Glasvezelkabels zijn dunne glasdraadjes gemaakt van speciaal glas. Door dit systeem wordt alles met ongelofelijke (licht) snelheden getransporteerd. Dit kan dankzij speciale lichtsignalen, dit noemen we ook wel laserlicht. Dit licht wordt alsmaar aangezet en uitgezet. Dit resulteert in bepaalde patronen. Dit wordt omgezet tot bruikbare data. Eigenlijk een soort bericht in morse. Een glasvezel internetverbinding verstuurt hierom zeer snel informatie naar andere gebruikers. En juist hierdoor is dit glasvezel pakket niet te vergelijken met ADSL of de kabel.

Hoe gaat dit in z’n werk?
De data van een internetpagina openen, TV streamen, en een telefoontje plegen worden omgezet naar digitale signalen (beter gezegd nullen en enen). Aangaande glasvezel gaat het niet met nullen en enen, maar met “licht aan” en “licht uit”. Dit aanspringen en uitspringen van het licht gaat ontiegelijk haastig. We hebben het dan over miljoensten van seconden. Daarom is een glasvezel aansluiting Vijfhuizen zo ontzettend snel. Multiplayer spelletjes spelen als Minecraft, op het moment dat iemand anders een serie als Overspel bekijkt op de Lenovo Yoga Book tablet, en een 3e gezinslid muziek van Kelly Clarkson streamt op zijn Huawei P10 Lite 4GB smartphone. Het behoort ineens tot de mogelijkheden.

 • Glasvezelaansluiting

  Doorgaans in de meterkast. Communiceert rechtstreeks met router/modem.

 • Router - Modem

  Zet de lichtsignalen om in geschikte signalen voor internetten, bellen en televisie.

 • Netwerktoebehoren

  Kunnen direct worden verbonden met bijvoorbeeld jouw TV en PC. De modem zendt ook een draadloze (IP) verbinding uit.

 • Stabiele verbinding

  Je kunt aan de slag met een stabiele en ontzettend snelle internetverbinding door het hele huis.

Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat zijn de kosten van glasvezel internet in Vijfhuizen?

Het oogt ontzettend verleidelijk, maar wat is de prijs van een glasvezelabonnement in Vijfhuizen? Dat hangt af van verschillende factoren. Voor welke aansluiting ga jij? Wil je ook digitaal TV kijken, en bellen jullie nog met een net-nummer? Wellicht ook interessant: welke snelheid wil jij? Dit zie je allemaal terug in de maandelijkse kosten van een (alles in 1) pakket. Hierna treffen jullie actuele kosten van enkele populaire glasvezel abonnementen.


Aansluiting Soort pakket Snelheid Prijzen
XS4All Alles-in-1 Plus 160Mbps €77,5
Tele2 Glasvezel Basis 50mb/s, Zorgeloos Bellen en TV Basis 50Mbps €50
NLE Glasvezel Internet en TV 100 / 100 100Mbps €51
T-Mobile Thuis Alles – in – 1 500 500Mbps €62,5
Caiwai Gewoon Snel 600Mbps €72,5
Online Glasvezel 100 Alles-in-1 100Mbps €55,5
KPN Glasvezel Internet en TV 100 Mbps 100Mbps €63,99
Telfort Glasvezel Internet en TV 100 / 100 Mbps 100Mbps €50
Tweak Glas 500 alles-in-1 500Mbps €79,95
Fiber Internet 100Mbps 100Mbps €44,95

Let op: Kijk na of je internet bij glasvezel Vijfhuizen afsluiten kunt. Kies jouw locatie, en achterhaal meteen of “fibre” überhaupt is aangelegd. Vind alles uit over glasvezel aanbieding in Opijnen afsluiten.

Goedkoopste glasvezelabonnement
Gun jij jezelf de luxe van ontzaglijk snel internet? Maar wil je geen dure contract af te sluiten? Wij helpen je bij het bestellen van het goedkoopste internet-abonnement van Vijfhuizen. Veel consumenten denken dat glasvezel erg kostbaar is. In de praktijk valt dat allemaal wel mee. Deze prijzen liggen in lijn met die van kabel en ADSL internet. Kies je enkel voor internet, en maak je eigenlijk geen gebruik van TV en bellen? Is een internetsnelheid van 40 of 50 Mbp/s voor jou afdoende? In die situatie tref jij al extra goedkope contracten rond de €20 – €30 p/m.

Tips & Tricks voor het oversluiten van een kwalitatief goedkoop glasvezel abonnement:

 • Kies niet de grootste bandbreedte. Ben je geen intensieve gebruiker? Dan heb je niets aan een pakket met 200 of 400 Mbps.
 • Haal TV uit jouw pakket. Vandaag de dag stream je gemakkelijk gemiste programma terug.
 • Voorkom dure extra opties bij je abonnement
 • Vergelijk jaarlijk de aanbiedingen, en stap over. Leveranciers werken met zeer scherpe welkomstbonussen.

Via welke provider krijg ik de snelste glasvezel?

Glasvezel internet ontwikkelt zich in rap tempo. Het gaat alsmaar sneller in Vijfhuizen. Nu bestel je aanbiedingen die beginnen bij minder dan 20mb/s en oplopen tot maar dan 500mb/s. Veel leveranciers hebben de beschikking over een alles-in-1 pakket met een snelheid van 500 Mb (upload en download). Wat je misschien wel weet, met glasvezel kun je nog veel sneller, tot 1000 Mb/s. Bedrijven als Netrebel, Tweak en Fiber laten dit al zien. Dan stream je moeiteloos klassiekers als The Shawshank Redemption en in Nederland geproduceerde films zoals Riphagen op je pc, tablet of TV. Of Binge watch je een serie als Gilmore Girls zonder haperingen (4K). Wat ga jij als eerste kijken in de gemeente Haarlemmermeer?

Welke internetsnelheid past bij mij?
1000 Mb/s, dat klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Misschien toch wel wat overdreven? Ga eens na voor welke activiteiten jij het internet gebruikt? Blijft jouw gebruik beperkt tot browsen, het nieuws lezen, filmpjes kijken, e-mailen? Dan is het grote pakket (450 Mb/s) voor jou echt teveel. In het tabelletje hieronder tref je tips & tricks voor klein- en groot verbruik. Overtuigd? Doe direct de glasvezel postcodecheck Vijfhuizen.


Type gebruiker Contract Hoeveel personen? Activiteiten
Light 20 Mbps 2 social media, filmpjes kijken, e-mailen, het nieuws lezen. Eigenlijk alle dagelijkse activiteiten.
Huiselijk 40 – 60 Megabit 2+ Surfen op het web, Film1 of Pathé Thuis filmpjes bekijken in een hoge resolutie met meerdere mensen/apparaten tegelijk.
Lekker rap 100 Mb/s 4 – 5 Met meerdere personen op hetzelfde moment snel filmpjes kijken, internetten, downloaden.
Goed snel 200 Megabit 5 of 6 Future-proof: Film1 of Videoland full HD (4k) streaming, geschikt voor veel Wifi apparaten.
Heavy-user 500 + Mb/s Ongelimiteerd No limits. Gaming, streaming van videos met het hele huishouden en grote bestanden downloaden.
internet providers
glasvezel-internet-youfone-logo
glasvezel-internet-NLE-logo
glasvezel-internet-telfort-logo
glasvezel-internet-online-logo
glasvezel-internet-tele2-logo
glasvezel-internet-kpn-logo
glasvezel-internet-caiway-logo
glasvezel-internet-xs4all-logo
glasvezel-internet-ziggo-logo
glasvezel-internet-t-mobile-logo
online-glasvezel-afsluiten

Is glasvezel internet beschikbaar in Vijfhuizen?

Glasvezel is de nieuwe standaard in ons land. Om en nabij de 2.000.000 gezinnen (Reggefiber) zijn al aangesloten. Elke dag komen er nieuwe bij. Rondom gemeente Haarlemmermeer wordt er aan gewerkt. Wat veel mensen uitzoeken: Is in Vijfhuizen glasvezel internet beschikbaar? Start nu direct met de postcodecheck, dan weet je onmiddellijk wat de mogelijkheden zijn in jouw straat. Hoe gaat dat precies? Klik op ‘vergelijken’ en voer je postcode in. Daarop lees je bij het tabje “verbinding” jouw mogelijkheden. Dit zie je niet alleen voor Fiber, maar ook voor ADSL en kabel. Voor elk van deze opties zie jij de actuele leveringen (kruisje). Dus zo tref je zonder moeite of glasvezel van bijvoorbeeld NLE, T-Mobile, Telfort al verkrijgbaar is. Nu ook online: Glasvezel internet Geertruidenberg.

Glasvezel aanleggen Vijfhuizen
Lijkt jou dat wel wat, enorm hoge internetsnelheden? De aanleg van een glasvezel verbinding is benodigd. Het traject van glasvezelaanleg in Vijfhuizen kan duur zijn. Het gros van de internet providers checken eerst of er interesse is. Is er voldoende animo? Dan kan er gegraven worden. Dit gebeurt ook steeds vaker voor glasvezel buitenaf in provincie Noord-Holland.

Ook een glasvezel internet abonnement afsluiten?