Glasvezel internet Vlaardingen Ontdek alle glasvezel deals en ontvang voordeel tot wel €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Razendsnel browsen met een uptime van 99%? Stap dan vandaag nog over op glasvezel internet Vlaardingen. Deze techniek werkt via een haardun vezel gemaakt van glas. Signalen worden zeer snel (lichtsnelheid) getransporteerd. Om die reden haal je internetverbindingen van 20 Mb/s oplopend tot 1000 Mb/s. Bovendien is het ontzettend betrouwbaar. Zelfs als je met meerdere mensen tegelijk online wilt. Een ander voordeel: iedere provider (Tele2, XS4ALL, NLE) mag het dienstenpakket faciliteren op het glasvezelnetwerk. Als gevolg hiervan kan jij verschillende pakketten kiezen. In Nederland kennen we al 20+ verschillende leveranciers. “Glas” is duurzaam en wordt in plenty postcodegebieden aangeboden. Een tegenvaller: het is niet beschikbaar in alle wijken. Weten of glasvezel in Vlaardingen al aangelegd is? Gebruik de postcode-tool en vergelijk alle glasvezelabonnementen van maart 2023.

Inhoudsopgave
Nieuwsgierig naar internet via glasvezel bij jou in de straat? Via deze pagina bekijk je belangrijke tips. Selecteer een van de onderwerpen hieronder, en je leest snel info die jou verder kan helpen.

 1. Glasvezel internet vergelijken in Vlaardingen
 2. Wat is glasvezel internet?
 3. Hoe duur is glasvezel internet in Vlaardingen?
 4. Wie levert het snelste glasvezel?
 5. Is glasvezel internet tegenwoordig beschikbaar in Vlaardingen?

Glasvezel vergelijken Vlaardingen maart 2023

Online glasvezel providers in Vlaardingen vergelijken? Het glasvezelnetwerk is 100% open. Daarom zijn er veel aanbieders. Providers vergelijken is hierom onmisbaar. Dit kan iedereen thuis doen! Aan de hand van onze tool vergelijk jij supersnel alle grote glasvezel-leveranciers (bijvoorbeeld Ziggo en KPN). Dit is mogelijk middels de volgende stappen:

 1. Gebruik jouw postcode + huisnummer.
 2. Check de mogelijke verbindingstypes (ADSL, kabel en glasvezel).Nog geen Glas aangelegd in de wijk? Dan staat hier een kruisje.
 3. Daarnaast kies je optioneel voor bellen en televisie (alle-in-1).
 4. Je ontdekt ogenblikkelijk alle aanbieders die beschikbaar zijn op jouw postcode.
 5. Maak een keuze, en bestel jouw pakket meteen online (of bekijk oversluiten contract Tele2).

Voordelen van een glasvezel pakket in Vlaardingen

 • Duurzame verbinding
 • Snelheden van 500 Mb/s tot 1000 Mb/s
 • Downloaden en uploaden even snel
 • Ultieme TV-beleving
 • Veel extra mogelijkheden
 • Tegelijkertijd online met meerdere mensen
 • Goedkoop (net als Kabel + ADSL)
 • Een must voor de intenstieve internetgebruiker

glasvezel internet Vlaardingen


Wat is glasvezel internet?

Glasvezelkabels zijn eigenlijk flinterdunne, sterke draden gevormd door unieke glasconstructies. Door dit systeem worden berichten met hoge snelheden (van het licht) verstuurd. Dit kan dankzij speciale lichtsignalen, wat je vaak ook tegenkomt als laserlicht. Het licht wordt voortdurend aan- en uitgeschakeld. De reactie hierop zijn bijzondere patronen. Die worden verwerkt naar data. Het heeft wel wat weg van morsecode. Zo’n glasvezel internetverbinding verstuurt hierom zeer snel signalen naar de andere kant van de wereld. En juist hierdoor is internet via een glasvezel pakket niet te vergelijken met internetten op basis van ADSL of Kabel.

Hoe gaat dit in z’n werk?
De data van websites bezoeken, streamen, en een telefoontje plegen worden verwerkt tot een digitaal signaal (denk aan nullen en enen). Inzake glasvezel gebeurt dit in ‘licht aan’ of ‘licht uit’. Het uit- en aanzetten van licht is razend gauw. In een miljoenste van een seconde, en in alle kleuren van de regenboog. Daardoor is een glasvezel aansluiting Vlaardingen zo gigantisch snel. Multiplayer spelletjes spelen als Napoleon: Total War™, op het moment dat een ander een tv-programma al sMeisje van Plezier streamt op zijn of haar Medion Akoya E1239T tablet, en weer een ander muziek vanJustin Bieber & Ludacris luistert met zijn/haar Sony Xperia XA1 smartphone. Het kan allemaal!

 • Glasvezelaansluiting

  Vaak aangebracht in de meterkast. Wordt verbonden met de modem-router.

 • Router - Modem

  Zet de lichtsignalen om in bruikbare signalen voor tv, internet en telefonie.

 • Netwerk-accessoires

  Deze verbinden de modem/router met telefoons, tv’s en computers. De modem zorgt voor IP adressen en Wi-Fi.

 • Betrouwbare verbinding

  Je hebt nu een bestendige en fantastisch snelle internetverbinding in de woning.

Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat zijn de kosten van glasvezel internet in Vlaardingen?

Het lijkt ontzettend aantrekkelijk, maar wat is de prijs van een glasvezelabonnement in Vlaardingen? Dat is zeer wisselend. Welke leverancier heeft je voorkeur? Kies je daarnaast voor de TV opties en gebruik je nog een huistelefoon? En niet te vergeten: met welke internetsnelheid neem jij genoegen? Dit zie je allemaal terug in de tarifering van jullie (alles in 1) contract. Hieronder vinden jullie de tarieven van enkele populaire glasvezel abonnementen.


Bedrijf Type contract Snelheid Tarief
XS4All Pro Internet 500Mbps €63,5
Tele2 Glasvezel Basis 50mb/s, Zorgeloos Bellen en TV Basis 50Mbps €50
NLE Glasvezel Internet en TV 50 / 50 50Mbps €43,5
T-Mobile Thuis Internet en Bellen 50 50Mbps €35
Caiwai Buitengewoon Snel 600Mbps €74
Online Glasvezel 200 Alles-in-1 200Mbps €65,5
KPN Glasvezel Internet en TV Basis 500 Mbps 500Mbps €61,99
Telfort Glasvezel Internet en Bellen 100 / 100 Mbps 100Mbps €37,5
Tweak Glas 100 alles-in-1 100Mbps €59,95
Fiber Alles-in-1 Medium 100Mbps 100Mbps €64,95

Disclaimer: Controleer op voorhand of jij internet bij glasvezel Vlaardingen afsluiten kan. Vul je postcode en huisnummer in, en bekijk probleemloos of fibre voor jouw woning mogelijk is. Vind alles uit over glasvezel aanbieding in Ospel afsluiten.

Goedkoopste glasvezelabonnement
Start jij met de snelheid van reusachtig snel internet? Maar wil je geen dure contract af te sluiten? Onze vergelijker helpt bij het afsluiten van het voordeligste internet-abonnement van Vlaardingen. Het algemene sentiment is dat de prijs van glasvezel internet hoog is. In de praktijk valt dat allemaal wel mee. De prijzen zijn vergelijkbaar met kabel en ADSL internet. Selecteer je alleen het internet, en zijn “bellen” en “televisie” overbodig? Neem je genoegen met 20 – 50 Mbps? Dan tref je al voordelige abonnementen vanaf €25 per maand.

Hulp bij het vinden van een goedkoop glasvezel abonnement:

 • Matig de snelheid van het internet. Ben je geen intensieve gebruiker? Selecteer dan niet meer dan 100 Megabit per seconde.
 • Haal TV uit jouw pakket. Hedendaags kan je veel (gratis) online kijken.
 • Bespaar daarnaast op extra services die providers willen verkopen
 • Bekijk elk jaar de actuele prijzen, en stap over. Internet-aanbieders bieden bijzonder aantrekkelijke kortingen.

Welke provider biedt het snelste glasvezel?

Glasvezel internet gaat steeds sneller. Elke paar jaar nemen de snelheden weer toe in Vlaardingen. Nu vind je glasvezel pakketten variërend van 20 Mb/s tot wel 1000 Mb/s. De meeste maatschappijen hebben een pakket met een download- en uploadsnelheid van 500 Mb. Alleen, glasvezel kan hogere snelheden aan, tot wel 1 gigabit. Aanbieders als Tweak, Fiber en Netrebel bieden dit al aan. Op die manier bekijk je in de beste kwaliteit toppers van vroeger als Tôkyô monogatari en in Nederland geproduceerde films zoals Karakter op een televisie, telefoon of iPad. Of verslind jij een korte tijd een serie als Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex zonder haperingen (4K). Wat kies jij in de gemeente Vlaardingen?

Welke snelheid past bij mij?
1000 Mb/s, dat klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Maar wat heeft een standaard huishouden daaraan? Bedenk eens kritisch voor welke activiteiten jij het internet gebruikt? Is dit niet veel meer dan muziek luisteren, social media, het nieuws lezen, e-mailen? Dan is een groot pakket (300 Mb/s) niet echt nodig. In het tabelletje hieronder bekijken julliede aanbevolen internetsnelheid voor verschillende soorten gebruik. Direct bestellen? Doe dan de glasvezel postcodecheck Vlaardingen.


Soort gebruik Verbinding Gezinsgrootte. Activiteiten
Gewoon 20 Mb/s 1 – 2 social media, filmpjes kijken, e-mailen, muziek luisteren. Alle basis-activiteiten.
Gezin 50 Mb/s 2 – 3 Internetten, Pathé Thuis of Videoland streamen in uitstekende kwaliteit met het hele gezin op hetzelfde moment.
Lekker snel 100 Mb/s 4 Met meerdere mensen tegelijkertijd snel muziek luisteren, downloaden, streamen.
Razend vlug 150 Mb/s 5 – 7 Geen beperkingen: Film1 of Youtube full HD (4k) streaming, veel producten tegelijkertijd online.
High-speed 350 Mb/s Onbegrensd Er zijn geen beperkingen. Internet games, streaming van videos met het hele huishouden en grote bestanden versturen.
internet providers
glasvezel-internet-youfone-logo
glasvezel-internet-NLE-logo
glasvezel-internet-telfort-logo
glasvezel-internet-online-logo
glasvezel-internet-tele2-logo
glasvezel-internet-kpn-logo
glasvezel-internet-caiway-logo
glasvezel-internet-xs4all-logo
glasvezel-internet-ziggo-logo
glasvezel-internet-t-mobile-logo
online-glasvezel-afsluiten

Is glasvezel internet beschikbaar in Vlaardingen?

Glasvezel is enorm populair. Zo’n 2 miljoen huizen (Reggefiber) zijn al aangesloten. En dit aantal groeit per dag. In de gemeente Vlaardingen wordt hier veel over gesproken. Wat jij wil weten is: Is in Vlaardingen glasvezel internet beschikbaar? Gebruik de postcode-checker, en ontdek in 2 stappen wat de mogelijkheden zijn in je postcodegebied. Hoe gaat dat precies? Voer je locatie in. Vervolgens bekijk je bij het tabje “verbinding” wat er wel/niet beschikbaar is. De opties zijn ADSL, Kabel en Fiber. Per type verbinding tref je een vinkje of kruisje. Dus zo achterhaal je in no-time of glasvezel van bijvoorbeeld T-Mobile, Fiber, Youfone al verkrijgbaar is. Je treft hier ook uitgebreide info over Glasvezel internet Geldermalsen.

Glasvezel aanleggen Vlaardingen
Wil jij ook toegang hebben tot internetsnelheden van 500 Mb/s tot 1000 Mb/s? Jullie huis aansluiten op glasvezel verbinding is onmisbaar. De aanleg van glasvezel in Vlaardingen kan hoge kosten met zich meebrengen. Het gros van de leveranciers inventariseren allereerst of inwoners enthousiast zijn. Genoeg huishoudens die meedoen? Dan wordt er vaak gestart met aanleggen. Je ziet dit bijvoorbeeld bij glasvezel buitenaf in provincie Zuid-Holland.

Een glasvezel internet abonnement afsluiten?