Glasvezel internet Boelenslaan Bekijk nu alle glasvezel providers en profiteer van kortingen tot €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Vliegensvlug internet gebruiken zonder storing? Dan is het misschien iets voor jou: glasvezel internet Boelenslaan. Deze razendsnelle manier van internet is mogelijk dankzij een haardun vezel gemaakt van glas. Signalen worden met de snelheid van het licht verstuurd. Om die reden profiteer je van internetsnelheden oplopend tot 1000 Mbps. Standaard heb je een ‘privé-verbinding’ die zeer stabiel is. Ook als je met diverse pc’s, telefoons en tv’s tegelijk online wilt. Een ander voordeel: iedere provider (Fiber, XS4ALL, NLE) mag zijn diensten aan je uitleveren op het glasvezel web. Om die reden heb je als consument veel te kiezen. Alles bij elkaar opgeteld zijn er zo’n vijfentwintig providers. “Glas” is hip en wordt in het merendeel van de wijken en gemeenten geactiveerd. Nochtans is het nog niet beschikbaar in alle plaatsen. Weten of glasvezel in Boelenslaan al te bestellen is? Doorloop de postcode-check en vergelijk alle glasvezelabonnementen van mei 2024.

Inhoudsopgave
Alles weten over de status van internet via glasvezel in jouw stad of dorp? Gebruikmakend van deze website ontdek je handige insights. Selecteer een van de topics, en jij treft ogenblikkelijk de details.

 1. Glasvezel internet vergelijken in Boelenslaan
 2. Wat is precies glasvezel internet?
 3. Wat zijn de kosten van glasvezel internet in Boelenslaan?
 4. Welke provider biedt het snelste glasvezel?
 5. Is glasvezel internet tegenwoordig beschikbaar in Boelenslaan?

Glasvezel vergelijken Boelenslaan mei 2024

Eenvoudig glasvezel providers in Boelenslaan vergelijken? Het glasvezelnetwerk ligt helemaal open. Daardoor vind je meerdere leveranciers. Internet pakketten met elkaar vergelijken is daarom zeker ons advies. Dit kan iedereen thuis doen! Met behulp van de vergelijker vergelijk je eenvoudig alle grote glasvezel-leveranciers (bijvoorbeeld Ziggo en KPN). Dit doe je met behulp van de onderstaande volgorde:

 1. Postcode & huisnummer ingeven.
 2. Bekijk of ADSL/Kabel/Glas mogelijk zijn voor jou. Behoort Glas niet tot de opties? Dan staat hier een kruisje.
 3. Kies optioneel voor televisie en bellen (alles in 1).
 4. Je checkt onmiddellijk alle leveranciers die actief zijn op jullie adres.
 5. Selecteer de gewenste aanbieding, en bestel jouw pakket meteen online (of bekijk alles-in-1 pakket Youfone).

Voordelen van een glasvezel pakket in Boelenslaan

 • Constante verbinding
 • Internetsnelheden tot wel 1 Gigabit
 • Razendsnelle downloads en uploads
 • Hoge kwaliteit TV kijken
 • Veel extra mogelijkheden
 • Moeiteloos met meerdere apparaten verbonden
 • Betaalbaar: in verhouding met ADSL en kabel
 • Ook voor zakelijk gebruik

glasvezel internet Boelenslaan


Wat is glasvezel internet?

Glasvezelkabels zijn dunne glasdraadjes gemaakt van een uniek type glas. Via deze techniek wordt je bericht met ongelofelijke (licht) snelheden verzonden. Dit gebeurt aan de hand van lichtsignalen, dit noemen we ook wel laserlicht. Dit licht wordt alsmaar aan- en uitgeschakeld. Het gevolg zijn speciale patronen. Die worden verwerkt naar data. Eigenlijk vergelijkbaar met morsecode. Deze glasvezel internetverbinding transporteert dus supersnel informatie van A naar B. Hierom is zo’n glasvezel pakket zo veel sneller dan internet via kabel of ADSL.

Hoe werkt dat precies?
Gegevens van een webpagina openen, video’s kijken of de vaste telefoon worden getransformeerd naar een digitaal signaal (eentjes en nulletjes). Aangaande glasvezel gaat het niet met nullen en enen, maar met “licht aan” en “licht uit”. Het knipperen van het licht gaat verschrikkelijk rap. We hebben het dan over miljoensten van seconden. Vandaar is een glasvezel aansluiting Boelenslaan zo fantastisch snel. Multiplayer spelletjes spelen als Alliance of Valiant Arms, op het moment dat iemand anders een serie als Centraal Medisch Centrum kan kijken op bijv. zijn Samsung Galaxy Tab S3 tablet, en nog weer iemand anders een nummer van Skunk Anansie streamt op zijn Huawei P9 Lite smartphone. Ongelimiteerd internetten noemen we dat.

 • Glasvezelaansluiting

  Vaak aangebracht in de meterkast. Wordt verbonden met de modem-router.

 • Modem - Router

  Transformeert het laserlicht in toepasbare signalen voor tv, internet en telefonie.

 • Netwerkkabel

  Netwerkkabels verbinden de modem-router met telefoons, tv’s en computers. De router zorgt voor IP adressen en Wi-Fi.

 • Snelle verbinding

  Er is nu een constante en ontzettend snelle internetverbinding in de woning.

Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat zijn de kosten van glasvezel internet in Boelenslaan?

Het lijkt allemaal ontzettend aangenaam, maar wat kost nu een glasvezelabonnement in Boelenslaan? Dat verschilt nogal per situatie. Welke provider kies je? Heb jij ook de televisie uitbreiding nodig en gebruik je nog een huistelefoon? En niet onbelangrijk: wil je echt meer dan 100Mb/s? Dit zie je allemaal terug in de internetfactuur van jouw (alles in 1) pakket. In de volgende tabel lezen jullie de kosten van enkele populaire glasvezel abonnementen.


Bedrijf Soort abonnement Speed Prijzen
XS4All Pro Internet (en Bellen) 500Mbps €68,5
Tele2 Glasvezel Extra 100mb/s, Zorgeloos Bellen en TV Basis 100Mbps €60
NLE Glasvezel Internet en TV 100 / 100 100Mbps €51
T-Mobile Thuis Alles – In – 1 100 100Mbps €53,5
Caiwai Buitengewoon Snel 600Mbps €74
Online Glasvezel 50 Alles-in-1 50Mbps €50,5
KPN Glasvezel Internet 500 Mbps 500Mbps €51,99
Telfort Alles-in-1 Glasvezel 200 / 200 Mbps 200Mbps €55
Tweak Glas 100 internet+bellen 100Mbps €45
Fiber Internet 100Mbps 100Mbps €44,95

Voorwaarden: Controleer op voorhand of jij internet bij glasvezel Boelenslaan afsluiten kan. Vul je postcode en huisnummer in, en bekijk probleemloos of fibre voor jullie huis tot de opties behoort. Wellicht spreekt dit je ook aan: glasvezel aanbieding in Vijfhuizen afsluiten.

Goedkoopste glasvezelabonnement
Gun jij jezelf de vele voordelen van buitengewoon snel internet? Echter, weiger jij hogere maandelijkse lasten? Onze vergelijker helpt bij bij het vinden van het voordeligste internet-abonnement van Boelenslaan. Vaak zeggen mensen dat de prijs van glasvezel internet hoog is. Maar, is dat eigenlijk wel zo? De prijzen zijn vergelijkbaar met internet via kabel of ADSL. Kies je enkel voor internet, en ga je niet tv-kijken en bellen? Red jij je met een snelheid van 20 Mb/s? In dat geval tref jij al betaalbare internet pakketten vanaf €30 per maand.

Hulp bij het bestellen van een extra voordelig glasvezel abonnement:

 • Beperk de internetsnelheid. Ben jij geen excessieve internetgebruiker? Dan heb je niets aan een pakket met 200 of 400 Mbps.
 • Neem geen TV-abonnement. Tegenwoordig kan jij al veel programma’s online terugkijken.
 • Schrap ook overige dure extra diensten
 • Bekijk elk jaar de actuele prijzen, en stap over. Leveranciers hebben geweldig aanlokkelijke welkomstbonussen.

Welke provider biedt het snelste glasvezel?

Glasvezel internet wordt jaarlijks weer geïnnoveerd. Elke paar jaar nemen de snelheden weer toe in Boelenslaan. Tegenwoordig vinden we abonnementen vanaf 20 Mbps en oplopen tot maar dan 500mb/s. Plenty leveranciers beschikken over een alles-in-1 contract met een download- en uploadsnelheid van 500 Mb. Let op, het glasvezel netwerk is gemaakt voor meer, tot wel 1 Gigabit. Providers als Tweak, Netrebel en Fiber bieden dit al aan. Op die manier bekijk je in de beste kwaliteit kaskrakers zoals Rush en materiaal van eigen bodem zoals Max Havelaar of de koffieveilingen der Nederlandsche handelsmaatschappij op je pc, tablet of TV. Of verslind jij een korte tijd een serie als Lie to Me zonder schokken (HD/4K). Wat ga jij als eerste kijken in de gemeente Achtkarspelen?

Welke snelheid past bij mij?
Supersnel internet tot wel 1000 Mb/s meer zal je echt niet vinden. Maar wat heeft een standaard huishouden daaraan? Zet eens op een rijtje voor welke activiteiten jij het internet gebruikt? Is dit eigenlijk alleen maar social media, e-mailen, browsen, muziek luisteren? Dan is een groot pakket (450 Mb/s) voor jou echt teveel. In het onderstaande overzichtje vind je een klein advies voor een aantal type gebruikers. Vandaag bestellen? Begin dan de glasvezel postcodecheck Boelenslaan.


Soort gebruik Verbinding Grootte huishouden. Bezigheden
Gewoon 15 – 30 Mb/s 1 tot 2 browsen, het nieuws lezen, social media, filmpjes kijken. De “normale” online activiteiten.
Familie 40 – 60 Megabit 3 of 4 Websites bezoeken, NLziet of Youtube films bekijken in prima kwaliteit met meerdere mensen tegelijk.
Lekker snel 100+ Mb/s 4 of 5 Met het hele huishouden tegelijk zonder problemen downloaden, streamen, gamen.
Razendsnel 150 + Mb/s 5 – 7 Klaar voor de toekomst: Film1 of Youtube kijken op maximale kwaliteit en veel producten tegelijkertijd online.
High-speed 300 Mb/s 10+ Er zijn geen beperkingen. Online gamen, 4k streamen op meerdere devices en grote bijlagen downloaden.
internet providers
glasvezel-internet-youfone-logo
glasvezel-internet-NLE-logo
glasvezel-internet-telfort-logo
glasvezel-internet-online-logo
glasvezel-internet-tele2-logo
glasvezel-internet-kpn-logo
glasvezel-internet-caiway-logo
glasvezel-internet-xs4all-logo
glasvezel-internet-ziggo-logo
glasvezel-internet-t-mobile-logo
online-glasvezel-afsluiten

Is glasvezel internet beschikbaar in Boelenslaan?

Glasvezel is enorm populair. Ruim 2 miljoen woningen (bron: Reggefiber) maken er gebruik van. Elke dag komen er nieuwe bij. Ook in de gemeente Achtkarspelen wordt er aan gewerkt. Een belangrijke vraag is: Is in Boelenslaan glasvezel internet beschikbaar? Start nu direct met de postcodecheck, en ontdek onmiddellijk wat er mogelijk is in jouw dorp of stad. Hoe check ik dit? Voer je locatie in. Daaropvolgend tref jij bij het kopje ‘verbindingen’ de beschikbare verbindingen. Er zijn 3 opties: ADSL, Fiber en Kabel. Per type verbinding tref jij de actuele leveringen (kruisje). Dus zo zie je in 2 stappen of glasvezel van bijvoorbeeld Online.nl, XS4ALL, Fiber al verkrijgbaar is. Op glasvezelinternetaanbieding.nl bekijk je ook Glasvezel internet Luttelgeest.

Glasvezel aanleggen Boelenslaan
Lijkt jou dat wel wat, enorm hoge internetsnelheden? Jullie huis aansluiten op glasvezel verbinding is dan wel nodig. Glasvezel aanleg in Boelenslaan is mogelijk duur. De maatschappijen onderzoeken allereerst of mensen hier op zitten te wachten. Is er voldoende animo? Dan kan het worden aangelegd. Je ziet dit bijvoorbeeld bij glasvezel buitenaf in provincie Friesland.

Snel een glasvezel internet abonnement afsluiten?